Madelaine McHale

Hvem er jeg?

foto af salon ejer

Jeg er årgang 1993 og udlært i 2014  i Salon Prægel Coiffure i Gilleleje hvor jeg var i Mesterlære. Efter endt uddannelse tog jeg en uddannelse som Makeup artist på Delamar Academy, Ealing studios – London, UK.

Efter jeg kom retur til Danmark har jeg arbejdet i salon Hairwerk i København og senest hos Salon Kyhl Coiffure i Helsingør.

Jeg er certificeret i Djarling Hair extensions og Hairtalk extensions og jeg tilbyder deres Hair extensions i min salon. Jeg har også videreuddannet mig i klippeteknikker hos bl.a. Hair Construction i København.

Udover hår og make up så er jeg også certificeret negletekniker i CND gele negle (2009), så jeg har været meget rundt i skønhedens verden og har høstet masser af erfaring på mange områder, som jeg nu bruger i min egen salon.

Hvad står jeg for?

I min verden er kunden altid i centrum.  Jeg kan hjælpe med rådgivning indenfor frisurer, farver, kurbehandlinger, extensions og meget mere. Jeg følger konstant med i tidens trends og produkterne jeg tilbyder, er altid af højeste kvalitet. Jeg går ikke på kompromis.

Min målestok er præcision og jeg sætter standarden meget høj.

Hvad tilbyder jeg?

I min salon er der altid valg mellem lækker The fra Perchs, Kaffe fra Nespresso og som tilbehør lækkerier som friskbagte cookies, chokolader og frisk frugt.

“Because You are worth it”

Jeg har investeret i to supergode massage vaskestole så du kan se frem til at få en vidunderlig oplevelse og forkælelse her, i et lækkert og afslappet miljø, med fokus på dig.

Jeg tilbyder alt indenfor herre og dame klip samt børn.

Farvning og reflekser og striber, Hair extensions samt retning og farvning af bryn og vipper.

Jeg ser frem til at kunne tilbyde mine mange færdigheder og til at rådgive nye såvel som gamle kunder i min salon.

Med venlig hilsen
Madelaine McHale
ejer