HAIR Extensions

Hos Hair by Madelaine kan du få lavet extensions fra eksklusive Hairtalk.

FÅ EN GRATIS KONSULTATION,

så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig, samt pris.

Hairtalk Extensions

Jeg er certificeret i at påsætte Hairtalk extensions.
Med Hairtalk extensions kan du skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger, der holder meget længe. Takket være det skånsomme tapesystem, kan hairtalk extensions blive påsat i selv det fineste og tyndeste hår. Med denne teknik er der holdbarhed på op til seks måneder. Derudover er hairtalk et meget fleksibelt system, da dit eget hår ikke sætter nogen begrænsninger for brugen af disse extensions, hvilket nogle andre metoder gør.

Hairtalk extensions er ikke overfladebehandlede, hvilket giver den bedste forudsætning for at falde i med dit naturlige hår. Desuden findes de i adskillige farver og nuancer, så du skal ikke være bekymret for, at vi ikke finder den nuance, der passer til dit hår. Besøg gerne hairtalks Instagram side her, hvor du kan se en masse før/efter billeder og inspiration til dit eget hår.

Djarling extensions

Jeg er også certificeret i at anvende Djarlings unikke flette teknik til at sætte extensions på dit hår. Djarling’s extensions er ægte hår af højeste kvalitet og i naturlige farver. Håndsyede vævekanter og ingen kemikalier.  Du kan finde inspiration på deres Instagramside her.

Jeg har mange faste Hair extension kunder og du kan søge inspiration på Hair by Madelaine’s egen Instagram side her